Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Strålkastare, Interiör Armatur

Zen

Strålkastare, Interiör Armatur Zen är en ny och helt anpassningsbar spotlight för att tillgodose alla kunders tekniska behov och ger dessutom den estetiska skönheten i en äkta inredning. Zen är en av de minsta strålkastarna på marknaden. Således är ZEN mycket bättre integrerad i de miljöer där den är installerad utan att generera och invasiva närvaro. Detta uppnås också genom att vara mycket anpassningsbara med färger, naturliga skogar etc. Zen-designen är baserad på tidlösa former, inriktade på funktionalitet och enkelhet, jakt på en varaktig, fridfull och ostentionsfri skönhet.

Projektnamn : Zen, Designers namn : Rubén Saldaña Acle, Kundens namn : Arkoslight.

Zen Strålkastare, Interiör Armatur

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.