Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Teservis

Wavy

Teservis Inspirerat av travertinterrass i naturen är Wavy en tesats som ger dig en unik teupplevelse. De innovativa handtagen är utvecklade för att passa bekvämt i dina händer. Genom att häcka koppen med handflatorna kommer du att upptäcka att den utspelar sig som en näckros och leder dig till ett ögonblick av lugn.

Projektnamn : Wavy, Designers namn : Patricia Sheung Ying Wong, Kundens namn : Patricia Wong.

Wavy Teservis

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.