Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Teservis

Wavy

Teservis Inspirerat av travertinterrass i naturen är Wavy en tesats som ger dig en unik teupplevelse. De innovativa handtagen är utvecklade för att passa bekvämt i dina händer. Genom att häcka koppen med handflatorna kommer du att upptäcka att den utspelar sig som en näckros och leder dig till ett ögonblick av lugn.

Projektnamn : Wavy, Designers namn : Patricia Sheung Ying Wong, Kundens namn : Patricia Wong.

Wavy Teservis

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.