Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Watchfaces-Applikationer

genuse

Watchfaces-Applikationer Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine är en serie klockapplikationer som är speciellt uppfunnna för I'm Watch-enheten. Appar är originella, enkla och estetiska i design, från framtida etnisk till sci-fi-stil till digital affärsverksamhet. All klockfasgrafik finns i 9 färger - anpassad till färgklockan I'm Watch. Nu är ett bra ögonblick för ett nytt sätt att visa, läsa och förstå våra tider. www.genuse.eu

Projektnamn : genuse, Designers namn : Albert Salamon, Kundens namn : genuse.

genuse Watchfaces-Applikationer

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.