Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Watchfaces-Applikationer

genuse

Watchfaces-Applikationer Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine är en serie klockapplikationer som är speciellt uppfunnna för I'm Watch-enheten. Appar är originella, enkla och estetiska i design, från framtida etnisk till sci-fi-stil till digital affärsverksamhet. All klockfasgrafik finns i 9 färger - anpassad till färgklockan I'm Watch. Nu är ett bra ögonblick för ett nytt sätt att visa, läsa och förstå våra tider. www.genuse.eu

Projektnamn : genuse, Designers namn : Albert Salamon, Kundens namn : genuse.

genuse Watchfaces-Applikationer

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.