Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Watchfaces-Applikationer

genuse

Watchfaces-Applikationer Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine är en serie klockapplikationer som är speciellt uppfunnna för I'm Watch-enheten. Appar är originella, enkla och estetiska i design, från framtida etnisk till sci-fi-stil till digital affärsverksamhet. All klockfasgrafik finns i 9 färger - anpassad till färgklockan I'm Watch. Nu är ett bra ögonblick för ett nytt sätt att visa, läsa och förstå våra tider. www.genuse.eu

Projektnamn : genuse, Designers namn : Albert Salamon, Kundens namn : genuse.

genuse Watchfaces-Applikationer

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.