Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stadionsgästfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionsgästfrihet Projektet med de nya Sky-loungerna är bara det första steget i det enorma renoveringsprogrammet som AC Milan och FC Internazionale, tillsammans med Milanos kommun, genomför med syftet att omvandla San Siro-stadion till en multifunktionell anläggning som kan vara värd för alla de viktiga händelserna som Milano kommer att möta under det kommande EXPO 2015. Efter framgången med skybox-projektet har Ragazzi & Partners genomfört idén att skapa ett nytt koncept med gästfrihetsutrymmen ovanpå den stora grand standen på San Siro Stadium.

Projektnamn : San Siro Stadium Sky Lounge, Designers namn : Francesco Ragazzi, Kundens namn : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadionsgästfrihet

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.