Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stadionsgästfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionsgästfrihet Projektet med de nya Sky-loungerna är bara det första steget i det enorma renoveringsprogrammet som AC Milan och FC Internazionale, tillsammans med Milanos kommun, genomför med syftet att omvandla San Siro-stadion till en multifunktionell anläggning som kan vara värd för alla de viktiga händelserna som Milano kommer att möta under det kommande EXPO 2015. Efter framgången med skybox-projektet har Ragazzi & Partners genomfört idén att skapa ett nytt koncept med gästfrihetsutrymmen ovanpå den stora grand standen på San Siro Stadium.

Projektnamn : San Siro Stadium Sky Lounge, Designers namn : Francesco Ragazzi, Kundens namn : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadionsgästfrihet

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.