Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stadionsgästfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionsgästfrihet Projektet med de nya Sky-loungerna är bara det första steget i det enorma renoveringsprogrammet som AC Milan och FC Internazionale, tillsammans med Milanos kommun, genomför med syftet att omvandla San Siro-stadion till en multifunktionell anläggning som kan vara värd för alla de viktiga händelserna som Milano kommer att möta under det kommande EXPO 2015. Efter framgången med skybox-projektet har Ragazzi & Partners genomfört idén att skapa ett nytt koncept med gästfrihetsutrymmen ovanpå den stora grand standen på San Siro Stadium.

Projektnamn : San Siro Stadium Sky Lounge, Designers namn : Francesco Ragazzi, Kundens namn : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadionsgästfrihet

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.