Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hus

Geometry Space

Hus Detta projekt är ett villaprojekt beläget i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai förorter, det finns ett konstcentrum i samhället, som ger många kulturella aktiviteter, villan kan vara kontor eller studio eller hem, community scape center har en stor sjöytan , den här modellen är direkt längs sjön. Byggnadens specialfunktioner är inomhusutrymmet utan några kolumner, vilket ger den största variationen och kreativiteten i design till inomhusutrymmet, men också på grund av frihet och variation i rymden, interiörstrukturen, designtekniken är mer varierande, den expanderbara geometri skapar interiör, också i linje med de kreativa idéerna som [Art Center] bedrivs. Strukturen i delad nivå och huvudtrappa är mitt i det inre utrymmet, medan vänster och höger sida är trappuppdelningar i två nivåer, så totalt fem olika inomhus trappor förbinder utrymmet.

Projektnamn : Geometry Space, Designers namn : Kris Lin, Kundens namn : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hus

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.