Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hus

Geometry Space

Hus Detta projekt är ett villaprojekt beläget i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai förorter, det finns ett konstcentrum i samhället, som ger många kulturella aktiviteter, villan kan vara kontor eller studio eller hem, community scape center har en stor sjöytan , den här modellen är direkt längs sjön. Byggnadens specialfunktioner är inomhusutrymmet utan några kolumner, vilket ger den största variationen och kreativiteten i design till inomhusutrymmet, men också på grund av frihet och variation i rymden, interiörstrukturen, designtekniken är mer varierande, den expanderbara geometri skapar interiör, också i linje med de kreativa idéerna som [Art Center] bedrivs. Strukturen i delad nivå och huvudtrappa är mitt i det inre utrymmet, medan vänster och höger sida är trappuppdelningar i två nivåer, så totalt fem olika inomhus trappor förbinder utrymmet.

Projektnamn : Geometry Space, Designers namn : Kris Lin, Kundens namn : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hus

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.