Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hus

Geometry Space

Hus Detta projekt är ett villaprojekt beläget i [SAC Beigan Hill International Arts Center] i Shanghai förorter, det finns ett konstcentrum i samhället, som ger många kulturella aktiviteter, villan kan vara kontor eller studio eller hem, community scape center har en stor sjöytan , den här modellen är direkt längs sjön. Byggnadens specialfunktioner är inomhusutrymmet utan några kolumner, vilket ger den största variationen och kreativiteten i design till inomhusutrymmet, men också på grund av frihet och variation i rymden, interiörstrukturen, designtekniken är mer varierande, den expanderbara geometri skapar interiör, också i linje med de kreativa idéerna som [Art Center] bedrivs. Strukturen i delad nivå och huvudtrappa är mitt i det inre utrymmet, medan vänster och höger sida är trappuppdelningar i två nivåer, så totalt fem olika inomhus trappor förbinder utrymmet.

Projektnamn : Geometry Space, Designers namn : Kris Lin, Kundens namn : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Hus

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.