Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
High End Tv

La Torre

High End Tv I denna design finns det inget främre lock som håller skärmen. TV: n hålls fast i bakskåpet doldt bakom displaypanelen. Den eloxala tunna ramen som omger skärmen används bara för kosmetisk illusion. Av alla dessa skäl är det bara en dominerande del som är en skärm i kontrast till vanlig TV-form. Eiffeltornet är inspirationskällan för La Torre. Några av de huvudsakliga likheterna mellan dessa två är reformistiska av sin tid och har samma sidovy.

Projektnamn : La Torre, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : .

La Torre High End Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.