Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
High End Tv

La Torre

High End Tv I denna design finns det inget främre lock som håller skärmen. TV: n hålls fast i bakskåpet doldt bakom displaypanelen. Den eloxala tunna ramen som omger skärmen används bara för kosmetisk illusion. Av alla dessa skäl är det bara en dominerande del som är en skärm i kontrast till vanlig TV-form. Eiffeltornet är inspirationskällan för La Torre. Några av de huvudsakliga likheterna mellan dessa två är reformistiska av sin tid och har samma sidovy.

Projektnamn : La Torre, Designers namn : Vestel ID Team, Kundens namn : .

La Torre High End Tv

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.