Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Olivskål

Oli

Olivskål OLI, ett visuellt minimalistiskt föremål, utformades utifrån dess funktion, idén att dölja groparna som härrör från ett specifikt behov. Det följde observationer av olika situationer, groparnas fulhet och behovet av att förstärka olivens skönhet. Som en dubbelförpackning skapades Oli så att den en gång öppnade den skulle betona överraskningsfaktorn. Designern inspirerades av olivens form och dess enkelhet. Valet av porslin har att göra med materialets värde och dess användbarhet.

Projektnamn : Oli, Designers namn : Miguel Pinto Félix, Kundens namn : MPFXDESIGN.

Oli Olivskål

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.