Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Yacht

Portofino Fly 35

Yacht Portofino Fly 35, fylld med naturligt ljus från stora fönster i hallen, också i stugorna. Dess dimensioner ger en enastående känsla av utrymme för en båt i denna storlek. I hela interiören är färgpaletten varm och naturlig, med valet av jämviktskompositioner av färger och material, vilket gör miljöerna i moderna och bekväma områden, följt av de internationella trenderna inom inredning.

Diskbänk

Thalia

Diskbänk Tvättställ ser ut som en knopp som är redo att blomma och fyllas: den är så blommande att den gjordes av en skicklig sammansättning av lärka och teak av massivt trä, en essens i den övre delen och den andra i den nedre. En fast och säker matchning som ger en speciell elegans touch och färglivlighet med en glad sammankoppling av korn med alltid olika nyanser som ger unika tvättställ. Skönheten i detta objekt kännetecknas av dess asymmetri och harmoni av mötet med olika former och woody essens.

Belysning Och Ljudsystem

Luminous

Belysning Och Ljudsystem Ljus designad för att erbjuda ergonomisk belysningslösning och surroundljudsystem i en enda produkt. Det syftar till att skapa känslor som användarna vill känna och använde en kombination av ljud och ljus för att uppnå detta mål. Ljudsystemet utvecklats på grundval av ljudreflektion och simulerar 3D-surroundljud i rummet utan behov av kabeldragning och installation av flera högtalare runt om. Som ett pendelljus skapar Luminous direkt och indirekt belysning. Detta belysningssystem ger ett mjukt, enhetligt och låg kontrastljus som förhindrar bländning och synproblem.

Elcykel

Ozoa

Elcykel OZOa-elcykeln har en ram med en distinkt "Z" -form. Ramen bildar en obruten linje som förbinder viktiga funktionella element i fordonet, såsom hjul, styrning, säte och pedaler. Z-formen är orienterad på ett sådant sätt att dess struktur ger en naturlig inbyggd bakre upphängning. Viktekonomin tillhandahålls genom användning av aluminiumprofiler i alla delar. Ett avtagbart, uppladdningsbart litiumjonbatteri är integrerat i ramen.

Allmänheten

Quadrant Arcade

Allmänheten Den klassade listade arkaden har förvandlats till en inbjudande gata närvaro genom att ordna rätt ljus på rätt plats. Allmänt används omgivande belysning holistiskt och dess effekter iscenesätts hierarkiskt för att uppnå variationer i ljusmönster som skapar intresse och främjar ökad användning av rymden. Strategisk inkorporering för design och placering av den dynamiska funktionen hänfördes hanterades tillsammans med konstnären så att visuella effekter verkar mer subtila än överväldigande. När dagsljuset bleknar, accentueras den eleganta strukturen av den elektriska belysningens rytm.

Utbyggbart Bord

Lido

Utbyggbart Bord Lido viks i en liten rektangulär låda. När den är ihop fungerar den som en förvaringsbox för små föremål. Om de lyfter sidoplattorna skjuter ledben ut ur lådan och Lido förvandlas till ett tebord eller ett litet skrivbord. På samma sätt, om de öppnar sidoplattorna fullständigt på båda sidor, förvandlas det till ett stort bord, där den övre plattan har en bredd på 75 cm. Detta bord kan användas som ett matbord, särskilt i Korea och Japan där man sitter på golvet medan man äter middag är en vanlig kultur.