Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Högtalare

Sperso

Högtalare Sperso kommer från två ord från Sperm och Sound. Den speciella formen på den glasartade bubblan och högtalaren i sin grop på huvudet hänvisar till känslan av manlighet och djupt penetrering av ljud runt miljön precis som eld av en manlig spermier i kvinnlig ägg under parning. Målet är att producera hög effekt och ljud av hög kvalitet runt miljön. Det trådlösa systemet gör det möjligt för användaren att ansluta sin mobiltelefon, bärbara dator, surfplattor och andra enheter till högtalaren via Bluetooth. Denna takhögtalare kan användas speciellt i vardagsrum, sovrum och TV-rum.

Pall

Ane

Pall Ane-pallen har solida träskivor av virke som verkar flyta harmoniskt men ändå oberoende av träbenen ovanför stålramen. Designern säger att sätet, handgjorda i certifierat miljövänligt virke, bildas genom den unika användningen av flera bitar av en form av trä som är placerade och skärade på ett dynamiskt sätt. När du sitter på avföringen är den lilla stigningen i vinkel mot ryggen och avrullningsvinklarna på sidorna färdig på ett sätt som ger ett naturligt och bekvämt sittläge. Ane-pallen har precis rätt komplexitet för att skapa en elegant finish.

Kaffeset

Riposo

Kaffeset Utformningen av denna tjänst inspirerades av två skolor i början av 1900-talet, den tyska Bauhaus och den ryska avantgarden. Strikt rak geometri och väl genomtänkt funktionalitet motsvarar fullständigt andan i manifestationerna från dessa tider: "vad som är bekvämt är vackert". Samtidigt efter moderna trender kombinerar designern två kontrastmaterial i detta projekt. Klassiskt vitt mjölkporslin kompletteras med ljusa lock i kork. Designens funktionalitet stöds av enkla, praktiska handtag och formens övergripande användbarhet.

Möbler Plus Fläkt

Brise Table

Möbler Plus Fläkt Brise Table är utformad med en känsla av ansvar för klimatförändringar och en önskan att använda fläktar snarare än luftkonditioneringsapparater. I stället för att blåsa kraftig vind, koncentrerar den sig på att känna sig sval genom att cirkulera luften även efter att ha släppt ner luftkonditioneringsapparaten. Med Brise Table kan användarna få lite vind och använda som sidobord på samma gång. Dessutom genomsyrar det miljön väl och gör utrymmet vackrare.

Soffbord

Cube

Soffbord Designen inspirerades av de geometriska skulpturerna av Golden Ratio och Mangiarotti. Formen är interaktiv och erbjuder användaren olika kombinationer. Konstruktionen består av fyra soffbord i olika storlekar och en pouf som är uppradad runt kubformen, som är ett belysningselement. Elementen i designen är multifunktionella för att tillgodose användarens behov. Produkten tillverkas med Corian-material och plywood.

Pall

Ydin

Pall Ydin-pall kan monteras själv, utan att använda specialverktyg tack vare ett enkelt låssystem. De fyra identiska fötterna placeras i ingen särskild ordning och betongstolen, som fungerar som nyckelstenen, håller allt på plats. Fötter tillverkas med skrot från trappstillverkare, lättbearbetade med traditionella träbearbetningstekniker och slutligen oljade. Sitsen är helt enkelt gjuten i en hållbar fiberförstärkt UHP-betong. Endast fem dissocierbara delar som ska vara plattpackade och redo att skickas till slutkunder är ytterligare ett hållbarhetsargument.