Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Musikinstrument

DrumString

Musikinstrument Att kombinera två instrument tillsammans innebär att födda ett nytt ljud, ny funktion i instrumentanvändning, ett nytt sätt att spela ett instrument, ett nytt utseende. Även anteckningsskalor för trummor är som D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 och strängnotskalorna är utformade i EADGBE-systemet. DrumString är lätt och har en rem som är fäst över axlarna och midjan, därför att använda och hålla instrumentet kommer att vara enkelt och det ger dig möjligheten att använda två händer.

Cykelhjälm

Voronoi

Cykelhjälm Hjälmen är inspirerad av 3D Voronoi-struktur som är distribuerad i naturen. Med en kombination av parametrisk teknik och bionics har cykelhjälmen ett förbättrat externt mekaniskt system. Det skiljer sig från traditionell flingskyddsstruktur i det obrutna bioniska mekaniska 3D-systemet. När den drabbas av en extern kraft visar denna struktur bättre stabilitet. Med balans mellan ljushet och säkerhet syftar hjälmen till att ge människor mer bekväm, mer modern och säkrare personlig skyddscykelhjälm.

Soffbord

Planck

Soffbord Bordet är tillverkat av olika plywoodstycken som limmas samman under tryck. Ytorna är sandpapperade och hotade med en matt och mycket stark lack. Det finns två nivåer - eftersom insidan av bordet är ihåligt - vilket är mycket praktiskt för att placera tidningar eller plädar. Under bordet finns det inbyggda kulahjul. Så mellanrummet mellan golv och bord är mycket litet, men samtidigt är det lätt att flytta. Hur plywood används (vertikalt) gör den mycket stark.

Chaise Lounge-Konceptet

Dhyan

Chaise Lounge-Konceptet Dyhan lounge-koncept kombinerar modern design med traditionella östliga idéer och principer för inre lugn genom att ansluta till naturen. Genom att använda Lingam som forminspiration och Bodhi-trädet och den japanska trädgården som grund för konceptets moduler, förvandlar Dhyan (sanskrit: meditera) de östliga filosofierna till olika konfigurationer, vilket gör det möjligt för användaren att välja sin väg till zen / avkoppling. Vattendammläget omger användaren med ett vattenfall och damm, medan trädgårdsläget omger användaren med grönska. Standardläget innehåller lagringsområden under en plattform som fungerar som en hylla.

Åtkomstkontroll För Ansiktsigenkänning 3D

Ezalor

Åtkomstkontroll För Ansiktsigenkänning 3D Möt flera sensorer och kamerans åtkomstkontrollsystem, Ezalor. Algoritmer och lokal databehandling är konstruerade för integritet. Anti-spoofing-tekniken på ekonomisk nivå förhindrar falska ansiktsmasker. Mjuk reflekterande belysning ger komfort. Med ett ögonblick kan användarna enkelt komma åt den plats de älskar. Dess autentisering utan beröring garanterar hygien.

Möbelsamling

Phan

Möbelsamling Phan Collection är inspirerad av Phan-behållaren som är en thailändsk containerkultur. Konstruktören använder strukturen på Phan-containrar för att göra strukturen på möbler som gör det starkt. Designa formen och detaljerna som gör den modern och enkel. Designern använde laserskuret teknik och en hopfällbar metallplåtmaskinkombination med CNC-trä för att göra en komplex och unik detalj som är annorlunda än andra. Ytan är färdig med ett pulverlackerat system för att få strukturen att förbli lång, stark men lätt.