Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lyktainstallation

Linear Flora

Lyktainstallation Linear Flora är inspirerad av numret “tre” från bougainvillea, blomman i Pingtung County. Bortsett från de tre bougainvilleabladen som ses nedifrån konstverket kan variationer och multiplarna av tre upptäckas i olika aspekter. För att fira 30-årsjubileumet för Taiwan Lantern Festival, bjöd belysningsdesignkonstnären Ray Teng Pai in av Kulturavdelningen i Pingtung County för att skapa en okonventionell lykta, den unika kombinationen av form och teknik, och skickade ett meddelande om att förändra festivalens arv och koppla den till framtiden.

Omgivande Ljus

25 Nano

Omgivande Ljus 25 Nano är ett konstnärligt lätt instrument för att representera flykting och permanentitet, födelse och död. Arbeta med Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, vars vision är att bygga en systematisk glasåtervinningsslinga för en hållbar framtid, 25 Nano valde den relativt bräckliga bubblan som ett medium i kontrast till massivt glas för att förankra idén. I instrumentet skimrar ljus genom bubblans livscykel, projicerar regnbåge-liknande färg och skuggor till miljön, vilket skapar en drömmande atmosfär runt användaren.

Uppgiftsljus

Linear

Uppgiftsljus Linjeljusets rörbockningsteknik används i stor utsträckning för tillverkning av fordonsdelar. Vätskevinkellinjen realiseras genom precisionskontroll av den taiwanesiska tillverkaren, och har således minimimaterialet för att konstruera Linear Light lätt, stark och bärbar; perfekt för att lysa upp varje modern interiör. Den tillämpar flimmerfria LED-chip för beröringsdämpning, med minnesfunktion som slås på vid den tidigare inställda volymen. Linear Task är utformad för att enkelt kunna monteras av användaren, sammansatt av giftfritt material och levereras med platt förpackning; gör sitt bästa för att minska miljöpåverkan.

Arbetsyta

Dava

Arbetsyta Dava är utvecklad för öppna lokaler, skolor och universitet där tyst och koncentrerad arbetsfas är viktigt. Modulerna minskar akustiska och visuella störningar. Tack vare sin triangulära form är möblerna rymdeffektiva och möjliggör olika arrangemang. Materialen i Dava är WPC och ullfilt, som båda är biologiskt nedbrytbara. Ett plug-in-system fixerar de två väggarna på bordsskivan och understryker enkelhet i produktion och hantering.

Smarta Möbler

Fluid Cube and Snake

Smarta Möbler Hello Wood skapade en rad utemöbler med smarta funktioner för samhällsutrymmen. Genom att förenkla genren av offentliga möbler designade de visuellt engagerande och funktionella installationer, med ett belysningssystem och USB-uttag, vilket krävde integration av solpaneler och batterier. Ormen är en modulär struktur; dess element är variabla för att passa den givna webbplatsen. Fluid Cube är en fast enhet med en glastopp med solceller. Studion tror att syftet med design är att förvandla artiklar i vardagsbruk till älskvärda föremål.

Matbord

Augusta

Matbord Augusta tolkar det klassiska matbordet igen. Som representerar generationerna före oss verkar designen växa från en osynlig rot. Bordsbenen är inriktade på denna gemensamma kärna och når upp för att hålla den bokmatchade bordsskivan. Massivt europeiskt valnötträ valdes för sin betydelse av visdom och tillväxt. Trä som vanligtvis kasseras av möbeltillverkare används för sina utmaningar att arbeta med. Knutarna, sprickorna, vinden skakar och de unika virvlarna berättar historien om trädets liv. Det unika med trä gör att denna berättelse kan leva vidare i ett stycke familjemedlemmar.