Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Planck

Soffbord Bordet är tillverkat av olika plywoodstycken som limmas samman under tryck. Ytorna är sandpapperade och hotade med en matt och mycket stark lack. Det finns två nivåer - eftersom insidan av bordet är ihåligt - vilket är mycket praktiskt för att placera tidningar eller plädar. Under bordet finns det inbyggda kulahjul. Så mellanrummet mellan golv och bord är mycket litet, men samtidigt är det lätt att flytta. Hur plywood används (vertikalt) gör den mycket stark.

Chaise Lounge-Konceptet

Dhyan

Chaise Lounge-Konceptet Dyhan lounge-koncept kombinerar modern design med traditionella östliga idéer och principer för inre lugn genom att ansluta till naturen. Genom att använda Lingam som forminspiration och Bodhi-trädet och den japanska trädgården som grund för konceptets moduler, förvandlar Dhyan (sanskrit: meditera) de östliga filosofierna till olika konfigurationer, vilket gör det möjligt för användaren att välja sin väg till zen / avkoppling. Vattendammläget omger användaren med ett vattenfall och damm, medan trädgårdsläget omger användaren med grönska. Standardläget innehåller lagringsområden under en plattform som fungerar som en hylla.

Åtkomstkontroll För Ansiktsigenkänning 3D

Ezalor

Åtkomstkontroll För Ansiktsigenkänning 3D Möt flera sensorer och kamerans åtkomstkontrollsystem, Ezalor. Algoritmer och lokal databehandling är konstruerade för integritet. Anti-spoofing-tekniken på ekonomisk nivå förhindrar falska ansiktsmasker. Mjuk reflekterande belysning ger komfort. Med ett ögonblick kan användarna enkelt komma åt den plats de älskar. Dess autentisering utan beröring garanterar hygien.

Möbelsamling

Phan

Möbelsamling Phan Collection är inspirerad av Phan-behållaren som är en thailändsk containerkultur. Konstruktören använder strukturen på Phan-containrar för att göra strukturen på möbler som gör det starkt. Designa formen och detaljerna som gör den modern och enkel. Designern använde laserskuret teknik och en hopfällbar metallplåtmaskinkombination med CNC-trä för att göra en komplex och unik detalj som är annorlunda än andra. Ytan är färdig med ett pulverlackerat system för att få strukturen att förbli lång, stark men lätt.

Vikpall

Tatamu

Vikpall År 2050 kommer två tredjedelar av jordens befolkning att bo i städer. Huvudambitionen bakom Tatamu är att tillhandahålla flexibla möbler för personer vars utrymme är begränsat, inklusive de som ofta flyttar. Målet är att skapa en intuitiv möbler som kombinerar robusthet med en ultratunn form. Det krävs bara en vridande rörelse för att distribuera avföringen. Medan alla gångjärnen är gjorda av slitstarkt tyg som håller den lätta, ger träsidorna stabilitet. När trycket appliceras på det blir avföringen bara starkare när bitarna låses ihop tack vare sin unika mekanism och geometri.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa väver hållbar rotting i svepande kurvor och kastar en tydlig silhuett. De naturliga materialen hyllar hantverkstraditionen i Filippinerna, som är ombyggda för nutida tider. Ihopkopplat, eller används som ett uttalande stycke, gör designens mångsidighet denna stol att anpassa sig till olika stilar. Att skapa en balans mellan form och funktion, nåd och styrka, arkitektur och design, är Haleiwa lika bekväm som den är vacker.