Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bokhandel

Guiyang Zhongshuge

Bokhandel Med de bergiga korridorerna och stalaktitgrott-utseende bokhyllor introducerar bokhandeln läsarna i en värld av Karst-grottan. På detta sätt ger designteamet en fantastisk visuell upplevelse och sprider samtidigt de lokala egenskaperna och kulturen till en större publik. Guiyang Zhongshuge har varit ett kulturellt inslag och urbana landmärke i Guiyang stad. Dessutom överbryggar det också klyftan i den kulturella atmosfären i Guiyang.

Projektnamn : Guiyang Zhongshuge, Designers namn : Li Xiang, Kundens namn : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Bokhandel

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.