Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visuell Kommunikation

Plates

Visuell Kommunikation För att demonstrera olika avdelningar i järnaffären Didyk Pictures kom med idén att presentera dem som flera plattor med olika hårdvaruobjekt ovanpå dem, serverade på ett restaurangmässigt sätt. Vit bakgrund och vita rätter hjälper till att framhäva de serverade föremålen och gör det lättare för butiksbesökare att hitta en viss avdelning. Bilderna användes också på 6x3 meter skyltar och affischer i kollektivtrafik över hela Estland. En vit bakgrund och en enkel komposition gör att detta annonsmeddelande kan uppfattas även av en person i en förbipasserande bil.

Projektnamn : Plates, Designers namn : Sergei Didyk, Kundens namn : Didyk Pictures.

Plates Visuell Kommunikation

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.