Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kyld Ostvagn

Coq

Kyld Ostvagn Patrick Sarran skapade Coq-ostvagnen under 2012. Det konstiga med detta rullande föremål väcker diners nyfikenhet, men gör inga misstag, detta är främst ett fungerande verktyg. Detta uppnås med hjälp av en stiliserad lackerad bokstruktur toppad av en cylindrisk rödlackerad cloche som kan hängas vid sidan för att avslöja ett sortiment av mogna ostar. Med hjälp av handtaget för att flytta vagnen, öppna lådan, skjuta ut brädet för att skapa ett utrymme för plattan, rotera denna skiva för att skära delar av ost, kan servitören utveckla processen till en liten bit av performancekonst.

Projektnamn : Coq, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

Coq Kyld Ostvagn

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.