Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kyld Ostvagn

Coq

Kyld Ostvagn Patrick Sarran skapade Coq-ostvagnen under 2012. Det konstiga med detta rullande föremål väcker diners nyfikenhet, men gör inga misstag, detta är främst ett fungerande verktyg. Detta uppnås med hjälp av en stiliserad lackerad bokstruktur toppad av en cylindrisk rödlackerad cloche som kan hängas vid sidan för att avslöja ett sortiment av mogna ostar. Med hjälp av handtaget för att flytta vagnen, öppna lådan, skjuta ut brädet för att skapa ett utrymme för plattan, rotera denna skiva för att skära delar av ost, kan servitören utveckla processen till en liten bit av performancekonst.

Projektnamn : Coq, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

Coq Kyld Ostvagn

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.