Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bokmärke

Brainfood

Bokmärke Hjärnmatbokmärken är en humoristisk inställning till läsaktivitet som "mat för hjärnan", därför är de formade i sked, gaffel och kniv! Beroende på dina läsningar, litteraturslaget, kan du välja rätt form, t.ex. för romantik och kärlekshistorier föredrar skedens bokmärke, för filosofi och poesi den gaffelformade, och för komedi och scifi-avläsningar kan du välja kniven. Bokmärken finns i många teman. Här är grekisk mat, grekisk sommar och grekiska motiv, som ett nytt designförslag för den traditionella grekiska souvenir.

Projektnamn : Brainfood, Designers namn : Natasha Chatziangeli, Kundens namn : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Bokmärke

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.