Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bokmärke

Brainfood

Bokmärke Hjärnmatbokmärken är en humoristisk inställning till läsaktivitet som "mat för hjärnan", därför är de formade i sked, gaffel och kniv! Beroende på dina läsningar, litteraturslaget, kan du välja rätt form, t.ex. för romantik och kärlekshistorier föredrar skedens bokmärke, för filosofi och poesi den gaffelformade, och för komedi och scifi-avläsningar kan du välja kniven. Bokmärken finns i många teman. Här är grekisk mat, grekisk sommar och grekiska motiv, som ett nytt designförslag för den traditionella grekiska souvenir.

Projektnamn : Brainfood, Designers namn : Natasha Chatziangeli, Kundens namn : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Bokmärke

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.