Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhänge

Night Light

Örhänge Idén om en bit fosforescerande smycken som lyser upp och lyser i mörkret inspirerades av bioluminescensen hos abyssal fiskarna. Dessa fiskarter lever i havets djup och till och med i totalt mörker gör de sig synliga och attraktiva för det motsatta könet genom sin mystiska förmåga att tända sig själva. Med detta utsökta konstverk avser det att ge kvinnor möjlighet att lysa även på natten.

Projektnamn : Night Light, Designers namn : Gabriel Juliano, Kundens namn : Gabriel Juliano.

Night Light Örhänge

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.