Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Örhänge

Night Light

Örhänge Idén om en bit fosforescerande smycken som lyser upp och lyser i mörkret inspirerades av bioluminescensen hos abyssal fiskarna. Dessa fiskarter lever i havets djup och till och med i totalt mörker gör de sig synliga och attraktiva för det motsatta könet genom sin mystiska förmåga att tända sig själva. Med detta utsökta konstverk avser det att ge kvinnor möjlighet att lysa även på natten.

Projektnamn : Night Light, Designers namn : Gabriel Juliano, Kundens namn : Gabriel Juliano.

Night Light Örhänge

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.