Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Tekant

Stol Tekant är en modern stol på grund av materialen det är tillverkat och hur strukturen fungerar. Kärnan kommer från den geometriska kombinationen av den strategiska översynen av strukturen, som uppstår genom ett geometriskt spel av trianglar, vilket gör Tekant till en mycket resistent stol. Metakrylatklädsel ingår för att uttrycka en känsla av lätthet och en visuell klarhet som gör strukturen till huvudelementet i stolen. Tekant kan spela med olika färger på strukturen och på metakrylatklädseln så att du kan skapa din egen Tekant-stolkombination.

Projektnamn : Tekant, Designers namn : Sebastian Dominguez Enrich, Kundens namn : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stol

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.