Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Tekant

Stol Tekant är en modern stol på grund av materialen det är tillverkat och hur strukturen fungerar. Kärnan kommer från den geometriska kombinationen av den strategiska översynen av strukturen, som uppstår genom ett geometriskt spel av trianglar, vilket gör Tekant till en mycket resistent stol. Metakrylatklädsel ingår för att uttrycka en känsla av lätthet och en visuell klarhet som gör strukturen till huvudelementet i stolen. Tekant kan spela med olika färger på strukturen och på metakrylatklädseln så att du kan skapa din egen Tekant-stolkombination.

Projektnamn : Tekant, Designers namn : Sebastian Dominguez Enrich, Kundens namn : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Stol

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.