Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionsbord

Bean Series 2

Multifunktionsbord Detta bord designades av Bean Buro principdesigners Kenny Kinugasa-Tsui och Lorene Faure. Projektet inspirerades av de vinklade formerna av franska kurvor och pusselpussel och fungerar som det centrala stycket i ett konferensrum på kontoret. Den övergripande formen är full av vridningar, vilket är en dramatisk avvikelse från det traditionella formella företagskonferensbordet. De tre delarna av bordet kan konfigureras om till olika övergripande former för att variera sittplatser; det ständiga förändringsläget skapar en lekfull atmosfär för det kreativa kontoret.

Projektnamn : Bean Series 2, Designers namn : Bean Buro, Kundens namn : Cheil .

Bean Series 2 Multifunktionsbord

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.