Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Epinefrininjektor

EpiShell

Epinefrininjektor EpiShell är mer än en medicinsk utrustning i transportörernas vardag men en vänlig livshjälpare. Det är en användarcentrerad lösning för Epinephrine-injektionsbärare med avsikt att minska användarnas rädsla för att använda en injektor, för att påminna patienterna om att bära den dagligen och mer intuitivt att utföra en injektion under en nödsituation. Den har den inbyggda mobiltelefonladdaren, Bluetooth-anslutning, röststyrning och det utbytbara yttre skalet. Genom appen på smarttelefonen kan användare enkelt hantera dess funktioner, till exempel IFU, Bluetooth-anslutning, Emergence-kontakt och Refill / Exp.

Projektnamn : EpiShell, Designers namn : Hong Ying Guo, Kundens namn : .

EpiShell Epinefrininjektor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.