Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Epinefrininjektor

EpiShell

Epinefrininjektor EpiShell är mer än en medicinsk utrustning i transportörernas vardag men en vänlig livshjälpare. Det är en användarcentrerad lösning för Epinephrine-injektionsbärare med avsikt att minska användarnas rädsla för att använda en injektor, för att påminna patienterna om att bära den dagligen och mer intuitivt att utföra en injektion under en nödsituation. Den har den inbyggda mobiltelefonladdaren, Bluetooth-anslutning, röststyrning och det utbytbara yttre skalet. Genom appen på smarttelefonen kan användare enkelt hantera dess funktioner, till exempel IFU, Bluetooth-anslutning, Emergence-kontakt och Refill / Exp.

Projektnamn : EpiShell, Designers namn : Hong Ying Guo, Kundens namn : .

EpiShell Epinefrininjektor

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.