Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommersiellt Och Administrativt

Sina Complex

Kommersiellt Och Administrativt I planen inledde projektet sitt arbete med en andnings lunga som var i kontakt med friluften och också tyckte om vegetation för luftfilter och försöket gjordes för att denna trend skulle fortsätta i hela serien. Även vissa platser bildades i olika höjder för att titta på staden. Dessa platser var omgivna av snäckor (vegetation och mönster) och helt och hållet, det erbjuder en filtrerad vy av dessa element för publiken både från utsidan och utsidan för att minska fysisk och visuell föroreningsintensitet.

Projektnamn : Sina Complex, Designers namn : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Kundens namn : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Kommersiellt Och Administrativt

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.