Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kommersiellt Och Administrativt

Sina Complex

Kommersiellt Och Administrativt I planen inledde projektet sitt arbete med en andnings lunga som var i kontakt med friluften och också tyckte om vegetation för luftfilter och försöket gjordes för att denna trend skulle fortsätta i hela serien. Även vissa platser bildades i olika höjder för att titta på staden. Dessa platser var omgivna av snäckor (vegetation och mönster) och helt och hållet, det erbjuder en filtrerad vy av dessa element för publiken både från utsidan och utsidan för att minska fysisk och visuell föroreningsintensitet.

Projektnamn : Sina Complex, Designers namn : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Kundens namn : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Kommersiellt Och Administrativt

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.