Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brädspel

Orbits

Brädspel Orbits är ett rymdinspirerat brädspel som syftar till att utveckla strategiskt tänkande och hand-öga-samordning. Det förbättrar logisk, kinestetisk och rumslig intelligens. Spelet erbjuder oändliga variationer av kombinationer. Orbits passar för 2-4 spelare och personer 8 år och äldre. Målet med spelet är att stabilisera alla banor kurvor utan att kontakta dem med andra. Rätt drag är att passera kurvan ovanför eller under den tidigare stabiliserade kurvan. Vid kontakt med en kurva med andra passerar svängen till nästa spelare. Planera din strategi och kontakta inte kurvorna!

Projektnamn : Orbits, Designers namn : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Kundens namn : Orbits.

Orbits Brädspel

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.