Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Brädspel

Orbits

Brädspel Orbits är ett rymdinspirerat brädspel som syftar till att utveckla strategiskt tänkande och hand-öga-samordning. Det förbättrar logisk, kinestetisk och rumslig intelligens. Spelet erbjuder oändliga variationer av kombinationer. Orbits passar för 2-4 spelare och personer 8 år och äldre. Målet med spelet är att stabilisera alla banor kurvor utan att kontakta dem med andra. Rätt drag är att passera kurvan ovanför eller under den tidigare stabiliserade kurvan. Vid kontakt med en kurva med andra passerar svängen till nästa spelare. Planera din strategi och kontakta inte kurvorna!

Projektnamn : Orbits, Designers namn : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Kundens namn : Orbits.

Orbits Brädspel

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.