Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Individuell Hemtermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuell Hemtermostat Termostaten för smarttelefonen presenterar en minimalistisk, elegant design, i strid med traditionella termostatkonstruktioner. Den genomskinliga kuben går från vit till färg på ett ögonblick. Allt du behöver göra är att applicera en av de 5 utbytbara färgfilmerna på enhetens baksida. Mjuk och lätt, färgen ger en delikat känsla av originalitet. Fysiska interaktioner hålls till ett minimum. En enkel touch gör det möjligt att ändra temperaturen medan alla andra kontroller görs från användarens smartphone. E-bläckskärmen vald för sin oöverträffade kvalitet och minimala energiförbrukning.

Projektnamn : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Designers namn : Netatmo, Kundens namn : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Individuell Hemtermostat

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.