Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Individuell Hemtermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuell Hemtermostat Termostaten för smarttelefonen presenterar en minimalistisk, elegant design, i strid med traditionella termostatkonstruktioner. Den genomskinliga kuben går från vit till färg på ett ögonblick. Allt du behöver göra är att applicera en av de 5 utbytbara färgfilmerna på enhetens baksida. Mjuk och lätt, färgen ger en delikat känsla av originalitet. Fysiska interaktioner hålls till ett minimum. En enkel touch gör det möjligt att ändra temperaturen medan alla andra kontroller görs från användarens smartphone. E-bläckskärmen vald för sin oöverträffade kvalitet och minimala energiförbrukning.

Projektnamn : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Designers namn : Netatmo, Kundens namn : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Individuell Hemtermostat

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.