Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsmöbler

Valente

Badrumsmöbler Valente badrumskollektion inspirerad av naturens ädelstenar erbjuder lyxen att designa ditt badrum och anpassa utrymmet med en mängd olika tillgängliga användningsområden. Eftersom varje ädelsten i naturen är unik, har alla möbler i Valente-kollektionen olika storlekar och färger. Målet med dessa element designade i olika storlekar och färger är att ge naturen i vår badrum en himmelsk skönhet och få en rytm, dynamik till badrummen.

Projektnamn : Valente, Designers namn : Isvea Eurasia, Kundens namn : ISVEA.

 Valente Badrumsmöbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.