Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Badrumsmöbler

Valente

Badrumsmöbler Valente badrumskollektion inspirerad av naturens ädelstenar erbjuder lyxen att designa ditt badrum och anpassa utrymmet med en mängd olika tillgängliga användningsområden. Eftersom varje ädelsten i naturen är unik, har alla möbler i Valente-kollektionen olika storlekar och färger. Målet med dessa element designade i olika storlekar och färger är att ge naturen i vår badrum en himmelsk skönhet och få en rytm, dynamik till badrummen.

Projektnamn : Valente, Designers namn : Isvea Eurasia, Kundens namn : ISVEA.

 Valente Badrumsmöbler

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.