Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättställ

Serel Wave

Tvättställ SEREL Wave handfat tar sin plats i moderna badrum med sina nominativa linjer, funktionella lösningar och imponerande kvalitet. SEREL Vågvatten handfat; medan den förändrar den nuvarande uppfattningen med dubbla handfat med sin unika skålform, inkluderar den också användningen av vuxen och barn tillsammans med dess estetiska form. Förutom användning som barnbassäng ger det funktionen för tvätt och rengöring av skor som används i islamkulturen. Den allmänna metoden i utformningen av handfat är modernism och funktionalism. Detta tillvägagångssätt påverkar designen så viktigt.

Projektnamn : Serel Wave, Designers namn : SEREL Seramic Factory, Kundens namn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Tvättställ

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.