Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Tvättställ

Serel Wave

Tvättställ SEREL Wave handfat tar sin plats i moderna badrum med sina nominativa linjer, funktionella lösningar och imponerande kvalitet. SEREL Vågvatten handfat; medan den förändrar den nuvarande uppfattningen med dubbla handfat med sin unika skålform, inkluderar den också användningen av vuxen och barn tillsammans med dess estetiska form. Förutom användning som barnbassäng ger det funktionen för tvätt och rengöring av skor som används i islamkulturen. Den allmänna metoden i utformningen av handfat är modernism och funktionalism. Detta tillvägagångssätt påverkar designen så viktigt.

Projektnamn : Serel Wave, Designers namn : SEREL Seramic Factory, Kundens namn : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Tvättställ

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.