Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsinredning

Wellness and DaySPA

Företagsinredning En dagspa-anläggning som är utformad för att stimulera kunden vid ankomst, som hjälper en omedelbar transcendens från en daglig stadsrutin till ett utrymme av andlig och fysisk upplyftning. Märkekonceptet gäller för den parametriska volymen på tak och väggar, som liksom naturliga grottöppningar tillåter naturligt dagsljus att översvämma kontoret och redovisningsområden bakom dem. De två mottagningsmodulerna är förgyllda i kopparblad som liknar två facetterade semiprecious stenar. Designmetoden är en metafor för inre skönhet som behöver förfining för att avslöjas.

Projektnamn : Wellness and DaySPA, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Företagsinredning

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.