Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsinredning

Wellness and DaySPA

Företagsinredning En dagspa-anläggning som är utformad för att stimulera kunden vid ankomst, som hjälper en omedelbar transcendens från en daglig stadsrutin till ett utrymme av andlig och fysisk upplyftning. Märkekonceptet gäller för den parametriska volymen på tak och väggar, som liksom naturliga grottöppningar tillåter naturligt dagsljus att översvämma kontoret och redovisningsområden bakom dem. De två mottagningsmodulerna är förgyllda i kopparblad som liknar två facetterade semiprecious stenar. Designmetoden är en metafor för inre skönhet som behöver förfining för att avslöjas.

Projektnamn : Wellness and DaySPA, Designers namn : Helen Brasinika, Kundens namn : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Företagsinredning

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.