Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

Jae Murphy

Företagsidentitet Det negativa utrymmet används eftersom det gör tittarna nyfikna och när de upplever det Aha-ögonblicket gillar de direkt det och memorerar det. Logotypmärket har initialer J, M, kameran och stativet integrerat i det negativa utrymmet. Eftersom Jae Murphy ofta fotograferar barn, antyder de stora trapporna, bildade med namn, och den lågt placerade kameran att barnen är välkomna. Genom design av företagsidentitet vidareutvecklas den negativa rymdidén från logotypen. Det lägger till en ny dimension till varje objekt och gör att slogan, En ovanlig vy av det vanliga, står riktigt.

Projektnamn : Jae Murphy, Designers namn : Luka Balic, Kundens namn : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Företagsidentitet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.