Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Företagsidentitet

Jae Murphy

Företagsidentitet Det negativa utrymmet används eftersom det gör tittarna nyfikna och när de upplever det Aha-ögonblicket gillar de direkt det och memorerar det. Logotypmärket har initialer J, M, kameran och stativet integrerat i det negativa utrymmet. Eftersom Jae Murphy ofta fotograferar barn, antyder de stora trapporna, bildade med namn, och den lågt placerade kameran att barnen är välkomna. Genom design av företagsidentitet vidareutvecklas den negativa rymdidén från logotypen. Det lägger till en ny dimension till varje objekt och gör att slogan, En ovanlig vy av det vanliga, står riktigt.

Projektnamn : Jae Murphy, Designers namn : Luka Balic, Kundens namn : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Företagsidentitet

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.