Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Golvstol

Fractal

Golvstol Inspirerat av origami ser Fractal igenom veck och veck för att skapa en flexibel yta som anpassar sig till vår kropp och våra aktiviteter på ett snabbt och enkelt sätt. Det är en filtstol med fyrkantig form som inte innehåller några förstärkningar eller extra stöd, bara med sin teknik kan den stödja vår kropp när du vilar. Det tillåter många användningsområden: som en pouf, en plats, en chaiselong, och eftersom den är en modul kan den monteras med andra för att skapa många olika rumskonfigurationer.

Projektnamn : Fractal, Designers namn : Andrea Kac, Kundens namn : KAC Taller de Diseño.

Fractal Golvstol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.