Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Golvstol

Fractal

Golvstol Inspirerat av origami ser Fractal igenom veck och veck för att skapa en flexibel yta som anpassar sig till vår kropp och våra aktiviteter på ett snabbt och enkelt sätt. Det är en filtstol med fyrkantig form som inte innehåller några förstärkningar eller extra stöd, bara med sin teknik kan den stödja vår kropp när du vilar. Det tillåter många användningsområden: som en pouf, en plats, en chaiselong, och eftersom den är en modul kan den monteras med andra för att skapa många olika rumskonfigurationer.

Projektnamn : Fractal, Designers namn : Andrea Kac, Kundens namn : KAC Taller de Diseño.

Fractal Golvstol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.