Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stor Upplyst Växtpotten

Divine

Stor Upplyst Växtpotten Detta är en stor lätt kruka, gjord av en eller två bitar av opalplast. Potten har inte en botten alls. Så du lägger det runt ett växande träd. Och fäst kanterna med "snabblås". Och till botten kommer en LED-lampa som ger ljuset till potten och ett träd och en överspänning. Huvudskillnaden för andra är att du lägger detta runt ett växande träd. Du sätter inte ett träd för att växa där.

Projektnamn : Divine, Designers namn : Ari Korolainen, Kundens namn : Adessin Oy.

Divine Stor Upplyst Växtpotten

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.